Kumppanisi
energiamarkkinoilla

Energiahallinnan asiantuntija palveluksessasi

Energiameklarit on asiakkaan liiketoiminnan kehityksen strateginen kumppani. Missionamme on edistää asiakkaidemme menestymistä sähkömarkkinalla.

Liiketoimintamme perustuu kattaviin energiahallinnan palveluihin, joita tarjoamme asiakkaillemme. Meidät tunnetaan luotettavana markkinatoimijana, jonka kautta pohjoismaiset sähkömarkkinat ovat avoinna kaiken kokoisille sähköyhtiöille ja toimijoille, jotka haluavat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Seuraamme jatkuvasti sähkömarkkinoita ja niihin vaikuttavien markkinoiden toimintaa sekä analysoimme niiden vaikutusta asiakkaidemme toimintaan. Käymme päivittäin fyysistä sähkökauppaa pohjoismaisen sähköpörssin lisäksi suoraan suomalaisten osapuolten kanssa.

Arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja läpinäkyvyys. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaallemme kaupankäynti mahdollisimman helpoksi ja joustavaksi. Meiltä saat tukea ja neuvoa kaikissa kaupankäyntiin liittyvissä asioissa.

 

Energiameklarit on osa Markedskraftia

Energiameklarit ja Markedskraft AS yhdistivät voimavaransa liiketoimintakaupalla, joka toteutettiin kevään 2018 aikana. Energiameklareiden liiketoiminnat sekä nimen käyttöoikeus siirtyivät Markedskraft AS:lle. Energiameklareiden toimipisteet sijaitsevat Vantaalla sekä Kankaanpäässä ja toiminta säilyy edelleen paikallisena Suomessa, mutta täydentyy Markedskrafin monipuolisilla palveluilla. Palveluvalikoimamme täydentyi mm. 24/7 -valvomopalveluilla ja asiakkaan jouston hyödyntämisellä säätösähkömarkkinoilla.